BiBo bi-hotell

hemsida 1MG_3746-korr-ny-utan-etiketIMG_7688-korr

 

Design: Linda Loland.

BiBo är  ett Bi-hotell för solitärbin. Idag har solitärbin svårt att hitta en naturlig plats att övervintra på och de hotar att utrota flera arter av dem. Genom att hänga den här produkten på balkongen eller i trädgården så kommer flera bin att hitta en sovplats. Solitärbin är ofarliga för oss människor då deras gadd är för svag för att tränga igenom vår hud. BiBo är gjord helt i naturliga material. Utsidan av kroppen är målad för att skydda bina från att bli blöta. Framsidan av kroppen är obehandlad och kommer med åren att få en vacker silvergrå patina.

Material: Svensk Furu, hampasnöre.Ytbehandland med oljefärg.

Tillverkad: Hösten 2014.

Säljs: Här, på Designtorget, Vänermuseet och NotQuite .

Pris 499:- st.Comments are closed.